DİYARBAKIR / LİCE - Atatürk İlkokulu

Haz

OKULUMUZ 4. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN MEZUNİYETİ VELİLERİMİZİN DE KATILIMIYLA COŞKULU BİR ŞEKİLDE KUTLANILDI.

May

Kardeş okullarımız olan Manisa Akmetli İlçesi Kargın Köyü Şehit Jandarma Astsubay Başçavuş Halit Zilani Çelik İlkokulu öğrencileri ve  Bitlis Adilcevaz Aşağı Süphan ilkokulu öğrencileri okulumuzda depremden etkilenen öğrencilere maddi ve manevi desteklerini yollamışlar.

Kendilerine  ve bu günül bağının kurulmasına yardımcı olan öğretmen ve idarecilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sevginizi bütün kalbimizle hissetiğimizi  bilin. Sizleri  seviyoruz.

18 Mart 2019  24 Mart  2019 Yaşlılar Haftası Kutlu Olsun.

Tecrübeleri, bilgelikleri ve varlıklarıyla toplumumuza değer katan yaşlılarımızın yanındayız. Okulumuz aanasınıfı öğrencileri Yaşlılarımızın yanında olduğumuzu göstermek için etkinlik düzenlediler.