DİYARBAKIR / LİCE - Atatürk İlkokulu

Atatürk İlkokulu

Delvan Mahallesi Lice/DİYARBAKIR
Vizyon
• Amacımız başarı elde etmektir. Başaran bireyleri, başarıları takdir etmeyi biliriz. • Başarının ancak takım çalışmasıyla elde edileceğine inanıyoruz. • Anayasa ve Milli Eğitim Temel Kanunu´nda yer alan amaç ve ilkelere uygun eğitim öğretim veren bir okul. • İlköğretim Kurumları Yönetmeliğine uygun eğitim öğretim veren bir okul. • Toplam Kalite Yönetimi felsefesini benimsemiş ve bu doğrultuda eğitim öğretim veren bir okul. • Çoklu zeka kuramını derslerde uygulayan bir okul. • Eğitimini, öğretimini velisi ve çevresiyle paylaşan, öğrencisinin de velisinin de katkısını alan bir okul. • Sağlıklı, temiz ve hijyenik bir okul. • Eğitim ve öğretimin kalitesini arttırmak için hiçbir masraftan kaçınmayan, elindeki bütün imkanları bu amaçla kullanan bir okul. • Öğrenciyi merkez alan bir okul. • Vizyonumuzda ifadesini bulan model bir okul.
Misyon
Fikri hür, vicdanı hür bireyler yetiştirmek için her türlü kaynağı etkili ve verimli kullanarak, haklarını koruyabilecek yapı ve donanımda, insan ilişkilerini önemseyip, evrensel ilkelerle uyumunu kurabilen, bilginin yanında uygar davranışın önemini de bilen kendini gerçekleştiren bireyler yetiştirmektir
Başarılar
2009-2010 Eğitim-Öğretim yılında Batuhan AKÇAY adlı öğrencimiz SBS´de 500 tam puan almıştır.
Öğretim Şekli :NORMAL(TAM GÜN)
BAŞLAMA SAATİ:8.20 BİTİŞ SAAT:14.20
İL MERKEZİNE UZAKLIK:87KM İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK:MERKEZDE